Guestbook

Your message has been received and will soon appear in this guestbook!

Thank you very much,
The Analogues

Select all images of The Analogues:

Sieneke Yntema
26-01-2020
We zagen jullie 23-01 in Leeuwarden. Wederom zakte de mond open van bewondering en was het genieten van de betovering van de Beatlesound die zo echt is, dat je je bijna terug waant in de tijd. Hulde voor allen en fantastisch om ook Jan van der Meij weer aan het werk te zien! Klonk als vanouds

Peter van der Steen
25-01-2020
23 januari 2020: The Analogues Leeuwarden! Het was wederom fenomenaal groots! Fantastisch hoe zij de prachtige nummers van de Beatles vertolken, In september zijn wij er weer bij. Oh ja Analogues na een rust pauze ga dan het land weer in met Hello Goodbye. Succes met je jullie verdere plannen

Theo Douma
25-01-2020
Zonder muziek kan ik niet leven .Tis mijn zuurstof. In mijn top 10 kwam de naam The Analoques niet voor .Ok., wist dat ze bestonden en schaarde ze onder een Wehkamp kutte-kop-perij cover-bandje.Nou...deze week heb ik ze voor het eerst in Leeuwarden gezien & gehoord.Ben nog sprakeloos sprak deze 74 jarige. Nemen nu W E L een prominente plaats in mijn nieuwe top 10 in . Nee., niet als coverband maar als een uniek zelfstandig merk/product . A M E N

Marjo Stok
25-01-2020
De voorstelling gisteren in Almelo was geweldig. We hebben er weer van genoten, terwijl wij ook al het geluk hebben gehad dat we de opname afgelopen juni in de Abbey Road Studio's mochten bijwonen. Bij al jullie voorgaande tours zijn we ook geweest, inclusief het optreden bij Royal Park Live. Uiteraard hebben we kaarten voor het Hello Goodbye optreden in de Ziggo Dome, hoewel dat qua grootte en locatie niet onze voorkeur heeft. Ik zou het ongelooflijk jammer vinden als dat het laatste zou zijn dat jullie in deze vorm doen. Ik hoop daarom echt dat jullie ook met de/een Hello Goodbye show naar de theaters in het land zullen gaan, want er gaat niets boven die ervaring en er is meer dan genoeg Beatles muziek om nog lang door te gaan!!!!

Harm Frielink
25-01-2020
Heerlijk concert in Almelo (24 Jan 2020). Op enig moment leek het wel of ik terug in de tijd ging, alsof ik het allemaal weer beleefde de sensatie van zo'n nieuwe Beatles LP op de draaitafel. Moet voor jullie toch ook een uitdaging zijn geweest om alle instrumenten, stemmen en geluiden te vinden. De voldoening van het wow-moment als je precies dat hebt gevonden. En da's precies wat de luisteraar overkomt als hij zijn ogen sluit, daar staan de Beatles.

Huug Molendijk
24-01-2020
Beste Analogues, het was weer genieten geblazen gisteravond bij jullie optreden in De Harmonie in Leeuwarden. Het was weer een topavond! Ook mooi om Jan vd Meij weer in actie te zien! En ook de complimenten voor alle mannen/vrouwen achter de schermen. Super! Kijken uit naar optreden in Ziggodôme! Huug Molendijk Grou

Jasper Don
24-01-2020
I recommend fans to collect the 4 live dvd's of The Analogues (Magical-Pepper-White-Abbey). They are all musthaves and really great!

Jasper Don
24-01-2020
Dank je wel Analogues voor het uitbrengen voor de geweldige dvd van The White Album! Wat een genot om jullie dit veelzijdige album weer te zien spelen. Echt geweldig weer om Blackbird en alle andere prachtsongs te zien. Heel mooi. Echt super dat jullie de dvd alsnog hebben uitgebracht. Een echte aanrader voor alle fans! Het blijft bijzonder!

Gerard Van der Meer
23-01-2020
Wat een feest afgelopen woensdag in de Harmonie. Ik was zwaar onder de indruk van de show. Met terugwerkende kracht wil ik mijn muziekleraar op de MAVO in Grou hartelijk danken. Die had de vondst om Abbey Road als lesmateriaal te gebruiken. En ja, van lieverlee raak je bekend met de muziek van de Beatles. Ik had de tranen in mijn ogen staan. Dat je 35 jaar na dato hetzelfde album analoog live mag beluisteren. Wat een kado. Hulde dames en Heren van The analogues.

Keith Hammond
23-01-2020
Hello Analogues and friends, Have you heard these amazing podcasts called I am the EggPod... Beatles podcast. A jaunty stroll through Pepperland discussing The Beatles & solo Beatle albums with a pot pourri of delicious guests. The I am the EggPod podcasts aim to bring a lighthearted side to the Beatles (and solo Beatles) studio albums, with a series of amazing guests. If you’re after facts, figures, numbers and data, then you may wish to explore other podcasts. These podcasts are the equivalent of sitting in a pub, chatting and chewing the fat. The shows are hosted by Chris Shaw who can be found on Twitter at @ChrisShawEditor on Spotify (or apple) spotify:show:5cSIfKiKIKbLuMZ7ZIbw2Z

Thomas Ney
22-01-2020
I just got the White-Album DVD and really enjoy the wonderful picture and sound-quality. The sound is in stereo, but the original LP is stereo too.. so thats more then ok for me. I also ordered the abbey road cd, including the full live concert in Abbey-Road-Studios on DVD! It's a great show, with all songs from this wonderful album in the best possible way... Thank you so much from germany, from a old beatles-fan, now 59 :-)

Thomas Ney
22-01-2020
I just got the White-Album DVD and really enjoy the wonderful picture and sound-quality. The sound is in stereo, but the original LP is stereo too.. so thats more then ok for me. I also ordered the abbey road cd, including the full live concert in Abbey-Road-Studios on DVD! It's a great show, with all songs from this wonderful album in the best possible way... Thank you so much from germany, from a old beatles-fan, now 59 :-)

Roel Sigtermans
22-01-2020
Nogal teleurstellend dat er voor het geluid van de 'White Album' DVD geen surround (DTS HD?) afkon, maar slechts PCM 2.0. Als DWDD het in meerkanaalsversie kan uitzenden (die ik gelukkig bewaard heb), kunnen de Analogues het dan niet zo uitbrengen? Jammer. Het was in surround een mooi bezit geweest, nu is het aardig als 'ansichtkaart'. Deze versie klinkt ook niet beter dan die we al op Spotify (Premium) gewend waren. Gemiste Kans!

Peter Hoedeman
21-01-2020
Yes!! De DVD van de White Album is binnen. Dank je wel. Weer lekker kijken, luisteren en genieten. Leuk de Bonus animaties.

Peter Hoedeman
21-01-2020
Yes!! De DVD van de White Album is binnen. Dank je wel. Weer lekker kijken, luisteren en genieten. Leuk de Bonus animaties.

jussi saari
21-01-2020
oh dear lord yes, we want you to play Finland.

Jasper Don
17-01-2020
YES !!! We hebben zojuist de dvd van The White Album via deze website besteld !!! Super blij ! Kunnen wij eindelijk Blackbird en alle andere nummers terugkijken en herbeleven ! Lang gewacht en gehoopt. Dank Analogues voor het luisteren naar de wensen van de fans, Jasper.

Peter Hoedeman
12-01-2020
Zeker! De DVD van the White Album mis ik nog steeds!

Ton van de Voort
10-01-2020
Wat een fantastische ervaring om jullie te mogen horen én zien in ons uitverkochte Theater Aan het Vrijthof Maastricht!! Een razend enthousiast publiek die allen nog lang zullen nagenieten van dit optreden. We zien ons weer in Maastricht op 13 april a.s. !! (wederom uitverkocht!!!!) tot dan!

Fred Nijsten
10-01-2020
Heren, Bedankt voor het prachtige concert op 09-01 in Maastricht. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van jullie concert. Sluit je ogen en je waant je terug in de tijd met de Beatles. Chapeau. Kan gelukkig nog de cd's en dvd's van jullie bekijken. Hoop jullie snel weer te zien en te horen. Hartelijke groet, Fred Nijsten Eijsden