Guestbook

Your message has been received and will soon appear in this guestbook!

Thank you very much,
The Analogues

Select all images of The Analogues:

Arie Bal
23-03-2018
Heerlijke avond in Carré , echt weer genoten!!

Arie Bal
23-03-2018
Heerlijke avond in Carré , echt weer genoten!!

Nico Carree
22-03-2018
Wat een concert mannen! Dank hiervoor! Ik had jullie graag in de foyer willen vragen of The Beatles in de studio Fender versterkers gebruikten ipv hun oude vertrouwde VOX cabinets? Bart: Speelde Paul toen-naast de Rickenbacker-ook op een Fender bas en niet op zijn Hofner?

Marcella
21-03-2018
Geweldig genoten van de de nieuwe bandleden een top performance

Christa
21-03-2018
Het was echt geweldig gisteren in het oude Luxor. Ook de muzikanten met de violen, de blazers enz. Super. Jammer dat we er in juli niet kunnen zijn. Wilen nu zeker graag naar Liverpool.

Dries de Wit
21-03-2018
Unbelievable!! Extremely good performances Dit is van zeer grote klasse, hoop ze nog vele malen te zien, jullie optreden (20/3) in Rotterdam het oude Luxor was top.

Eddy Willemsen
21-03-2018
Al sinds het Ziggo concert filosoferen mijn zoon en ik over het vraagstuk: "Hoe gaan jullie het probleem revolution no 9 oplossen?" Geloof het of niet... het is een hot gespreksonderwerp geweest maandenlang. Gisteravond in Luxor zaten we er klaar voor en -zonder iets te verklappen aan de mensen die nog moeten gaan... perfect opgelost! Ook zalig dat er een "harde" McCartney in de band is gehaald. Helter Skelter was n hoogtepunt. Een ding vond ik wel jammer.... waar was het vermaarde "Paul is dead, miss him miss him" aan het eind van I'm so tired?

Henk Jansen
21-03-2018
Beste muzikanten, Ik heb gisteren weer zeer genoten van jullie concert in het Oude Luxor in Rotterdam.Ik zat op de eerste rij en dan is de beleving nog intenser, ik stond als het ware op het podium ( zou niet durven) en kon zien dat jullie er zelf ook plezier in hadden. Het is ongelooflijk wat jullie presteren op het podium en ook alle mensen die op de achtergrond werken leveren vakwerk. Ik hoop dat jullie dit nog heel lang volhouden en kan niet wachten tot de DVD van the White Album uitkomt. Nogmaals bedankt voor een geweldig concert waar mijn ogen regelmatig nat waren ( niet van ellende hè ) en de oorplugjes heb ik niet ingedaan, alles is 100% de gehoorgangen ingegaan.

J.de klerk
21-03-2018
Weer een fantastische show van de Analogues. Heb ontzettend genoten samen met mijn vrouw in het oude luxor.wat een klasse en vakmanschap!!....alle respect vooor jullie en ook uiteraard de strijkers en blazersgroep mogen we zeker niet vergeten. ITS GETTING BETTER EVERY TIME!!!......kijk nu al uit naar abbeyroad live. En Jan,beterschap en tot ziens op de podia.

Ricky Smeets
19-03-2018
Bedankt Analogues!!! Voor de 4e keer. Jullie hebben ons weer een prachtige top avond bezorgd in Sneek op de 15e.

Rene van de Geer
19-03-2018
17 maart in Hoorn geweest. Buiten was het vreselijk koud maar binnen werd het vuurtje perfect door jullie opgestookt. Wat een geweldig concert weer. Net als de vorige 2 albums had ik deze niet willen missen. Het podium zag er ook heel mooi uit, mooie beelden op het scherm en de gehele opbouw van het podium was top. Ik kijk uit naar het volgende album, ondertussen heb ik de DVD's nog.

Tessa
18-03-2018
Gisteravond (17-03) hebben wij het concert beleefd in Hoorn: indrukwekkend en overweldigend! Wat een vakmanschap wat een plezier stralen jullie uit. Jammer genoeg werd de zang soms overstemd door de instrumenten, waardoor mooie harmonieën en de goede stemmen niet altijd goed hoorbaar waren - misschien lag het aan onze plaats, hoog op het balkon? Maar we hebben desondanks ontzettend genoten!

Rien Gerritsjans
17-03-2018
Hengelo 16 maart. Adembenemend! Superlatieven schieten tekort. Kan haast niet wachten tot 24 maart Almelo en 2 mei Essen (dan SPLHCB en MMT).

Ronald Punt
17-03-2018
16 maart Schouwburg Hengelo, al heel lang naar uitgekeken. De verwachtingen waren hoog maar werden ruimschoots overtroffen. Wat een klasse!!

Willem ten Broeke
17-03-2018
Hengelo 16/3/18 3e keer Analogues. Ik noem het 'ambachtelijk muziek maken'. Willem tB.

Pjotr Woordmeijer
15-03-2018
Gister in Gouda naar de show geweest. Voor mij de 3e keer, Magical en Sgt Pepper waren al fantastisch maar The White album ( mijn favoriet ) was voor mij wel heel speciaal. Sjonge jongen... wat ongelooflijk goed zijn jullie! Alles klopt, elk klein detail is daar aanwezig. Even extra complimenten aan de oh zo energieke krijsende McCartney! Helter Skelter was zeer netjes gezongen! en natuurlijk de rest van de band, de gitaar solo van While my guitar.. geweldig! de piano stukken uit Don't pass me by. Ik heb echt genoten! Ook de achtergrond was echt genieten! al die verschillende albumcovers op de achtergrond prachtig!.. ik ging vandaag gelijk googelen of ik iets gelijks kon vinden en misschien wel af te laten drukken en in te lijsten.. maar nee niet echt te vinden.. is er een mogelijkheid dat er na de tour een bestandje met de verschillende covers te downloaden, kopen, of te verkrijgen valt? lijkt me echt heel gaaf! Aan iedereen van the Analogues: '' Wat een geweldige prestatie en wat een prachtig project, blijf dit doen en verspreid dit over de wereld. Ik denk dat The Beatles hier zelf nog een puntje aan kunnen/konden zuigen! Cheers!

Ruud Hendriks
13-03-2018
13-03-2018 Gisterenavond de show in Spijkenisse beleefd. Ik kan niet anders zeggen dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt en verzorgd. Het licht, het decor, de beelden, het geluid en vooral de uitstraling en kwaliteiten van de muzikanten. Alle nummers komen prachtig tot hun recht met een topper in Long, Long, Long dat beter uit de verf komt dan de uitvoering van The Beatles zelf. Het is een belevenis.

Thomas Vergouwen
12-03-2018
Ik heb jullie 2 keer mogen zien: 1 x in Amsterdam met The Magical Mystery tour in het Amsterdams Concert Gebouw met 'The Magical Mystery Tour' en 1 z met 'The White Album' in Tilburg. Het waren allebei fantastische concerten en ik kan nu al niet wachten op de nog te komen concerten ook deze bij te wonen! Het zou helemaal een droom zijn om iets muzikaal bij te dragen aan toekomstige concerten aangezien ik een 23-jarige bassist, pianist en zanger ben! Ik kijk in ieder geval uit naar jullie uitvoering van de nog door te komen albums van The Beatles!

B. van Bronckhorst
10-03-2018
Heb 3x van jullie mogen genieten. The magical mystery tour / Sgt Pepper en the White album, concertgebouw en 2x Carre. Ik zie jullie ooit nog in de Radio City Musichall NY optreden. Lijkt me een mindblowing experience. Wil dan wel kaarten hebben. Waarschuw me tijdig.....

Bert Romijn
10-03-2018
afgelopen dinsdag samen met mijn zoon the white album in tilburg. wat een briljante vertolking ! ik was echt ontroerd hierdoor. Mijn zoon had voor zijn eerste analoques ervaring nog enige overtuiging nodig.. hij was na afloop sprakeloos. tot 6 juli in soestdijk, waar ik de hele familie mee naar toe neem...