menu

Read all about the Sgt. Pepper tour

Visit page

De pers over The Analogues:

'Muzikaal spektakelstuk!' - Het Parool 'Beangstigend goed!' - De Volkskrant 'A Musical Wonder from Holland' - Eastern Daily Press UK

A van den Broek
29-05-2017
Even een vraag treden jullie ook op tijdens de beatle week in Liverpool

p.f.m.olierhoek
26-05-2017
waar kan ik de cd.s van jullie kopen, ik vind het prachtig zoals jullie spelen.vr.gr.piet olierhoek.

John de Vries
25-05-2017
Met veel genoegen de 2 boekjes gelezen die je op de Analogues side kunt vinden. Ik dacht toch echt alles van alle Beatles nummers te weten maar was aangenaam verrast door de info. Ik heb de Beatles ooit live gezien op de dag JF Kennedy died (22 november 1963) als 15 jarige jongen in Stockton on Tees maar de Beatles hebben meer indruk op mij gemaakt in die tijd dan de aanslag op de US president. Vanaf Vak 10-Rij 1-stoel 48 verheug ik mij op een geweldig Analogues concert en hoop er stiekum op dat And Your Bird Can Sing toch nog even voorbij komt op 1 Juni. (zoals in Groningen) John de Vries, Groningen.

Your message has been received and will soon appear in this guestbook!

Thank you very much,
The Analogues

Select all images of The Analogues:

Op 1 juni is het precies 50 jaar geleden dat Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band verscheen. The Analogues vieren dit heuglijke feit op 1 juni, met een bijzondere show in de Ziggo Dome in Amsterdam! Kaarten verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 maart 10.00 uur, via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm)

Wil je op de hoogte gehouden worden over o.a. de speciale gasten die deze avond op het podium met ons komen vieren, laat dan hier je email adres achter.


We hebben je aanmelding ontvangen!

The Analogues