Guestbook

Your message has been received and will soon appear in this guestbook!

Thank you very much,
The Analogues

Select all images of The Analogues:

Guus Reinders
12-01-2019
Al eerder gevraagd op dit guestbook: klopt het dat jullie op 26 september 2019 ook in de Lotto Arena in Antwerpen optreden? Ik kan er nergens iets over vinden. Hoor graag of dit door gaat zodat ik mijn vakantie er op kan afstemmen.

Cor Verhaaff
12-01-2019
Bestaat er al een fanclub van deze fantastische band. Ook met Felix er bij blijven zij echt top. Zijn er mensen die mee willen denken/helpen met de opzet van een fanclub? Uiteraard moeten Bart c.s. er ook achter staan en hun medewerking willen verlenen. corverhaaff@outlook.com

Margot Dassen
11-01-2019
Jullie docu gezien vanThe White Album. Was meteen verkocht! Fucking good!..Wat een geweldige muzikanten zijn jullie. Ook gezien bij DWD. Dacht dat ik hoorde dat jullie ook naar Antwerpen gaan in december...maar zie het niet op jullie agenda. Woon in Maastricht dus Antwerpen zou een optie zijn.Dus...Antwerpen???

Will Knol
10-01-2019
He luitjes van de muziek, we komen nog wel ff naar het Noorden toe voor een stukje muziek. Pas op hoor!

David Brown
10-01-2019
I found you on you tube one night and have told everyone I know about how great you guys are, I would love to see a live show but I don't think you tour the U.S. the band nails every song perfectly and the vocals are excellent. I just wanted to compliment you guys on doing a fantastic job, you do the Beatles a high justice. Thank you from a fan in America

Marjan de Jong
10-01-2019
Lieve Analogues, Door jullie documentaire ben ik helemaal enthousiast geworden van jullie band. Het is werkelijk geweldig, wat jullie gepresteerd hebben met de vertolking van de muziek van de Beatles. Heb ademloos geluisterd en gekeken naar de dvd's. Maar door de dvd's heb ik gezien hoeveel tijd en moeite jullie hebben gedaan om het zo nauwkeurig mogelijk na te doen! Ongelooflijk! Ik heb voor mijn vrienden de dvd's ook besteld en weet dat ze daar ook heel enthousiast zullen zijn! Bedankt, jullie zijn geweldig goed!!!!!

Dick van Slooten
09-01-2019
Heren, heb al jullie optredens van de albums bezocht en als echte Beatle fan toch te laat voor Ziggo Dome, vraagje : hoe ziet de rest van het jaar er uit ??

Luuk de Vries
09-01-2019
Ik hoor graag op korte termijn wanneer jullie in Antwerpen of Breda optreden. Ik heb tot nu toe alle optredens in Breda bezocht. Abbey Road is mijn favoriete album van The Beatles, dus de live uitvoering wil ik natuurlijk heel graag beleven.

Pauline Tirion
08-01-2019
Jullie gezien en gehoord bij DWDD! Superb! Ik wilde man en mijzelf trakteren op kaartjes voor 5 oktober a.s. maar helaas...opperdepop! Nu maar hopen dat er nog een Ziggo avond komt. You guys rock!

Wil Hoes
08-01-2019
Geweldig genoten van jullie optreden in De Harmonie in Leeuwarden in 2018. Hopelijk komen jullie met Abbey Road nog een keer naar het Noorden. Zie voor 2019 helaas niets gepland staan.

Willem Sepers
08-01-2019
Ik heb de documentaire "The Analogues In Liverpool" EN het fantastische optreden in DWDD opgenomen en meteen naar DVD gekopieerd . Heb ik dat maar alvast op DVD.....

Pierre van Oosterhout
08-01-2019
Hoorde gisteren bij DWDD van Matthijs van Nieuwkerk dat jullie op 26 september 2019 ook in de lotto Arena in Antwerpen optreden. Klopt dat? Zou graag met mijn zwager een fantastisch optreden willen bijwonen. The White Album was grandioos. Was erbij in Chasse te Breda!

henk beck
08-01-2019
Ik woon in Zweden en zag zojuist vandaag een fantastische performance van The Analogues in DWDD (herhaling). Geweldige performance!

Constant Hendriks
08-01-2019
Art with BIG A

Gerrit van Schijndel
08-01-2019
De tryouts in Oss en Rijswijk zijn uitverkocht; komen er nog extra tryouts? Wil graag naar The Analogues maar heb geen zin om naar Duitsland te reizen. Groeten Gerrit

Aly Schuurman
08-01-2019
Hoop dat jullie met Abbey Road ook nog gaan touren in Nederland, vooral in het noorden ;}

Mike Bickerdike
07-01-2019
Having seen you at the Theater Carré last year we're returning from the UK for the Ziggo Dome concert and will now keep June free and await your Abbey Road date in the hope we are one of the lucky ones to be there!

Monique Weijers
07-01-2019
Helaas! Geen kaarten meer voor 5 oktober!!! Wat ontzettend jammer. Komt er nog een extra concert in de Ziggodome??? Volgens mij krijgen jullie die voor een tweede concert ook vol! Of moeten we afreizen naar Anwerpen?

Monique Weijers
07-01-2019
Helaas! Geen kaarten meer voor 5 oktober!!! Wat ontzettend jammer. Komt er nog een extra concert in de Ziggodome??? Volgens mij krijgen jullie die voor een tweede concert ook vol! Of moeten we afreizen naar Anwerpen?

Arie Bal
07-01-2019
Zo goed , krijg er geen genoeg van! Wat mij betreft lekker doorgaan in de toekomst